Ford Scorpio rajongói oldal - Főoldal
Alkatrész Chat Extrák Fórum Galéria
Letöltések Linkek Találkozók Technika Videók

Frissítve:
2012.05.17.

Részletek »

Aktuális találkozó:

2012.06.09.

VII. Ford Majális


Fórum topik

Részletek »


KedvezményezőinkStadiGabi

Autóriasztók A-Z -ig!

10% Kedvezmény!

Részletek »

Partnereink

RoncsDerby Szigetszentmiklós


Böngésző ajánló

Get Google Chrome
GReddy előző autója
Feltöltve: 2007.07.23.

Motor: 2.0
Felszereltség: Nincs megadva
Évjárat: 1991

(GReddy előző autója)

"Az autó 1991-es. Van benne elől elektromos ablak, kp-zár, mechanikus napfénytető, gyári sportkormány (jó randa). Hiányolom a bőrkárpitot, (jó volna) az elektromos napfénytetőt, hátra is jó volna elektromos ablak, hiányzik az állítható futómű. Egyébként jó kis járgány, és ami a lényeg, első (svájci) tulajtól vettem (2000-ben lett honosítva hazatelepülésből kifolyólag), azaz viszonylag vigyáztak rá, és sokat nem látott Mo. bársonyútjaiból. Van pár apró bajom vele, de ennyi."Ki miért Scorpiózik?
"Soha nem gondoltam volna, hogy valaha még egyszer Fordom lesz! (Az előző Ford öt éve egy 20.000.- Ft-os Escort volt, annyit is ért!) Sok-sok éve japán autóim voltak, egyszerűen azért, mert kézenfekvő választásnak tűnt. Aztán ’06.08.10-én totálkárra törték a Civicemet, és kellett valami autó.

A Szempontok: Három felnőtt, két gyerekülés, komplett hifi, babakocsi, két bőrönd férjen bele. Egyszerre… 199x-el kezdődő gyártási év, maximum két liter, minimum 100 egészséges ló. Maximum 400k HUF vételár.

Első kanyar, 12 autó. Galantok, Primera-k, Accordok. Elkeserített milyen bontószökevényeket árultak mindenfelé! Volt olyan, amiben csak a váltó tartotta a motort, a két alváznyúlvány megszűnt létezni rohadásból kifolyólag. Hazamentem gyalog, teljesen letörve.

Az asszony megkérdezte: - Semmi, mi?
Mondom egyik ócskább, mint a másik…

Erre ő: - Ford?
Mondom, tulképp a négyajtós Skorpió egész pofás.

Első kör, népítélet: Meglepően jókat írtak róla. Olcsó az alkatrész hozzá, de nem is nagyon kell, mivel nemigen van típushibája. Mondom, ez jól hangzik. Nézzük a használtszemélygépkocsi ponthú-t. A legelső négyajtós (nincs túl sok!) volt Ő. Abban a pillanatban tudtam, ahogy megláttam, hogy Ő lesz Az. 320k volt, nem alkudtam egy forintot sem, már hoztam is el. Egy db tengelycsonkot cseréltek eddig (10k km alatt) ez egy tízes volt munkadíjjal együtt (a Civicbe csak a csapágy volt 28) plusz full olajcsere, de ez normális, sose tudhatod, mit tettek bele. Sok bajom nincs vele, minimális kezdődő rozsda a két hátsó sárvédőívnél. Apróságok. Eddig nagyon jó vételnek tűnik, azaz teljesen beFordosodtam. Vehettek nyugodtan Scorpio-t, nagyon jó autó!"


Vissza a Galériába

Impresszum
Újdonságok
Design: Poetry