Ford Scorpio rajongói oldal - Főoldal
Alkatrész Chat Extrák Fórum Galéria
Letöltések Linkek Találkozók Technika Videók

Frissítve:
2012.05.17.

Részletek »

Aktuális találkozó:

2012.06.09.

VII. Ford Majális


Fórum topik

Részletek »


KedvezményezőinkStadiGabi

Autóriasztók A-Z -ig!

10% Kedvezmény!

Részletek »

PartnereinkBöngésző ajánló

Get Google Chrome
Panxter
Feltöltve: 2005.12.05.

Motor: 2.9i 24v Cosworth V6
Felszereltség: Nincs megadva
Évjárat: 1997

"Na akkor ahogy ígértem jöjjön egy kis mese! Szóval egy 97-es Cossie Béka minden jóval felszerelve. Ami nincs benne az a nivomat, és tetőablak. A többit tudjátok... Ami engem meglepett az az, hogy van benne programozható állófűtés, amit idáig egyik Scorpiban sem láttam. Vagy szokott lenni?

2001-ben hozták Svájcból. Azóta egy tulajdonosa volt. Úgy néz ki, hogy szerette nagyon, (előtte is Scorpioja volt), csak Ford szervízbe hordta, mindenről számla van. Most 184e km van benne. Váltó 150e-nél behalt ahogy kell, gyári Ford felújított került bele. Most nézegetem mik voltak javítva, hát elég sokminden. Ami szerintem jó (talán nem nekem kell majd ). Legutoljára 3 hete kb. termosztát + vízpumpa csere. Egész nap nyüstöltem egyelőre megvagyok elégedve vele... Remélem így is marad! "Ki miért Scorpiózik?
"Még kiskoromban, ismerőseink vettek egy új autót, ami nekem nagyon bejött. Én igazából nem tudtam, hogy milyen, csak az elejére emlékeztem, hogy nagyon tetszett, és hogy FORD. Aztán láttam egy Scorpio-t és beugrott, hogy így nézett ki, teljesen beleszerelmesedtem. Majd pár évvel később, akkor még csak leendő barátnőm (ismerkedési fázisban ) mesélte, hogy vettek egy nagy dög autót, Scorpiot. Nekem ott volt végem.... Szóval így alakult."


Vissza a Galériába

Impresszum
Újdonságok
Design: Poetry