Paradox Autohifi - Díjnyertes Ford Scorpio


Ford Scorpio 2.9

  Kedvenc autónk adott volt, már csak a pénz, és az elhatározás kellett ahhoz, hogy valami zene kerekedjen az autóba.
Hatalmas lépcsőshátú zárt csomagterű autó révén a Band-Pass láda mellett tettük le a voksot. Akkoriban még méregdrágán mérték a jó paraméterű mélynyomókat, de mi nem sajnáltuk a Pio legnagyobb 1200 C jelű hangszórójára a pénzt. Egy saját tervezésű plexi-s ládában kapott helyet, mellette mindjárt egy Audison LR605XR, az 1999-es év erősítője az őt támogató 1 Farad kondival. Így a mélyeket rendbe is tettük.  
  A műszerfal igen magasan van, ezért a JBL dóm sugárzók a tetején kaptak helyet. Az ajtókba 10 cm-es középsugárzók lettek betámasztva. A kalaptartóban igen nagy gondban voltunk, de a macAudio Mobil 57.3 némi átalakítással befért a helyére. A fejegység egy Kenwood KDC 7060R típusú cd-s rádió. A kormányra természetesen felkerült a hozzá tartozó távirányító. Nem akartunk hinni a saját fülünknek, amikor megszólalt a zene.
A veresegyházi Ninja-Party-n kiállítottuk az autót, és sokak tanácsára elindítottuk a hangzás-versenyen. Nyomban el is hoztunk egy 3. helyezésért járó serleget. Azt hiszem, innentől indult be az autó-hifi gépezet, mert kezdtek minket a cégek komolyabban venni.  


Forrás: www.paradoxautohifi.hu

Ugrás az oldal tetejére