StreetRacing Gyorsulási Magazin - Rólunk


2004. nyarán érkezett egy e-mail, melyben felkértek minket egy bemutatkozó cikk megírására a StreetRacing Gyorsulási Magazin 'Autó Klub' rovatába. A második nagy-találkozónk (SITT II.) után megfelelő mennyiségű képpel és tapasztalattal rendelkezve teljesítettük a felkérést. A havonta megjelenő ingyenes újság 4. számában közölték.


Rövid bemutatkozás:
2003. Május 1-jén az egyik legismertebb magyar fórum oldalon megalakult a "Ford Scorpio" topik. Ezzel kezdetét vette a Ford Scorpio tulajdonosok gyülekezete. Még ugyan ezen év októberében létrehoztuk a 'Ford Scorpio rajongói oldalt'. A csapat egyre csak bővült, egyre többen csatlakoztak hozzánk (elsősorban topikunkon).

Honlapunkról:
Honlapunkon megtalálhatóak a találkozók képei és videói, Technika rovatunkban cikkek és segítségek, Galéria rovatunkban a már csatlakozott tagok képei, és az internetről összegyűjtött képek, videók legjobbjai. Tapasztalatok szerint nagyon sokan ellátogatnak Honlapunkra. Topikunkat pedig (amellett, hogy vannak állandó tagok) nagyon sokan csak olvassák.

Tagságról:
Mindent ingyenesen kezelünk, így nincs igazi tagság, vagy tagsági díjunk. Bárki csatlakozhat hozzánk, akinek Scorpioja van! Nem kell mást tennie, csak jelentkeznie a mi topikunkon, vagy e-mailben megkeresnie minket, szerkesztőket.

Célunk:
Egymásnak való segítségnyújtás, ha valami probléma merülne fel. Barátságos, családias hangulatú találkozókat szervezni, minél többször. És természetesen népszerűsíteni a típust a tulajdonosok és a leendő tulajdonosok körében!

Az autóról:
1985-től 1998-ig gyártották a Scorpiokat. Ami röviden jellemzi a típust: egy nagy, borzasztóan kényelmes, (a hiedelemmel ellentétben) megbízható, és aránylag olcsón megszerezhető autó! És nem utolsó sorban gyönyörű! Aki ült már Scorpioban az tudja, hogy miről van szó!

Találkozókról:
Első nagytalálkozónk (SITT - Scorpio Index Topik Találkozó) 2003. októberében került megrendezésre, amikor is tíz Scorpio (plusz két Sierra és egy Opel Omega) gyűlt össze. Ez csak gyarapodott a 2004. márciusában a Ford Klub Magyarország által megrendezett nagy Ford találkozóra. Ez év júliusában pedig megrendeztük második Ford Scorpio Nagytalálkozónkat, a SITT II-t, amin már 25 Scorpio volt jelen! A Scorpiosok mellett ellátogatott négy Ford Granada, egy Jaguar, és egy Opel Omegás barátunk is. Vannak tiszteletbeli tagjaink is, akik ugyan nem rendelkeznek Scorpioval, de kedvelik a típust. Így természetesen bárkit szívesen látunk, aki ugyan így érez!
Találkozóink eddig mindig jó, barátságos hangulatban teltek. Autómustra, tapasztalat megosztás, beszélgetés, kirándulás, konvojban utazás, szolíd gyorsulások. A következő találkozónkra olyan programot és helyszínt kell biztosítanunk, ahol majd a körülbelül 40 autó bőven elfér és a hozzávetőleg 60-80 fő nem unatkozik. Akik eddig eljöttek, még sosem panaszkodtak és mindig csak pozitív visszajelzést kaptunk! Ajánljuk mindenkinek!

Tagjainkról:
Az ország minden tájáról jelentkeztek már. Így Sopronból, Nyíregyházáról, Szegedről, Dunaújvárosból, Debrecenből, Budapestről, Csobánkáról, Érdről, Miskolcról, és még sorolhatnám. A távolság egyáltalán nem akadály! A találkozókat éppen ezért általában Budapest közelében szoktuk megrendezni, hogy a vidékről érkezők nagyjából azonos távolságot utazzanak.

HA KEDVET KAPTÁL, HOGY CSATLAKOZZ HOZZÁNK, AKKOR JELENTKEZZ TOPIKUNKON, VAGY ÍRJ EGY E-MAILT A SZERKESZTŐK EGYIKÉNEK!

Ford Scorpio rajongói oldal: http://fordscorpio.fw.hu

      Ugrás az oldal tetejére
  StreetRacing Gyorsulási Magazin