Ford Scorpio a Szeress most!-banBaleset a Szeress most!-ban
RTL Klub Online - Találkozások - Fehér István
2005. január 8.


  Pintér Tibor és Pető Lőrinc súlyos autóbalesetet szenved, mely után kérdéses, hogy Tibi egyáltalán túléli-e a tragédiát.

A mostantól szombatonként jelentkező sorozat igazi izgalmakat tartogat a Szeress most!-rajongóknak.

- Én  elég felelőtlenül megyek és Tibi veszi észre az akadályt, majd elrántom a kormányt. Ő kirepül és én meg keresem – meséli a Lőrit alakító Müller Attila.

A színésznek több motorbalesete volt már, de autóval csak egyszer került veszélyes helyzetbe.
 

- Volt már balesetem, de  komolyabb hál’Isten még nem. A szerencse az volt, hogy a fejemmel lefejeltem a kormányt, szóval az ijedtség nagyobb volt. Egy ilyet, mint a sorozatban, nem szeretnék átélni.

Török Tivadar viszont óvatos duhaj, ha vezetésről van szó. Ezért őt kisebb konyhai baleseteken kívül nagyobb baj még nem érte.- Kisebb vágások voltak, de autóbaleset még nem. Autóval nem borultam fel – mondja Pintér Tibi megformálója.

A rendkívül látványosnak ígérkező jelenet felvételeit  egy hónapos előkészület előzte meg, ahol a kaszkadőrökkel együtt közel hetven ember dolgozott  három napon át.

- Büszke vagyok, hogy Magyarországon  egy tévés produkcióban ezt meg tudjuk csinálni, mert ilyenre még nem volt példa – mondja Kalamár Tamás producer.

A látványos, izgalmas jelentekkel a jövőben többször is találkozhatunk majd a Szeress most!-ban. A szereplők remélik, a sorozatos drámák az új évben csak a történetben sújtják majd őket, a magánéletükben nem.

A cikkhez tartozó videók letölthetők a Videók menüpont alól.


Galéria

     
   
     


Autóval törte össze magát a Szeress most! macsója
Blikk
2005. január 8.

Budapest - Mától visszatérnek, és ezentúl szombaton esténként jelennek meg a képernyőn. Mint Pető Lőrinc alakítója, Müller Attila elmondta, a mai adás felvétele után nagyob megijesztette az édesanyját, amikor véres fejjel érkezett haza.

Szerepem szerint egy autóbalesetben sérültem meg – mesélte Müller Attila. – Izgalmas jelenet volt. Igaz, a baleset felvételén, amikor a kocsi borult, Unger Béla,  az egyik legismertebb kaszkadőr helyettesített a volán mellett, de mégis lélegzetvisszafojtva figyeltük, ahogyan a magas rámpáról ugrat le a kocsival. Csak akkor nyugodtunk meg, amikor a kezét kitette jelezve, hogy minden rendben van.

Attila elárulta, hogy szerette volna maga csinálni a borulást, de ebbe nem egyeztek bele. Pedig ő már sokszor törte-zúzta magát. Ugyanis imádja az extrémsportokat és a motorozást. Mászik sziklákat, és robog lefelé a lejtőkön a bringájával.

Unger csinálta a mutatványt, de én „sérültem” meg – mesélte. A művért nem mostam le a forgatás végén, így véres fejjel mentem haza. Meg is ijesztettem az anyukámat, akinek még elő is adtam a balesetemet.

     
   
     


Összeállította: Poetry

A Video felvételéért köszönet Panxternak!

Ugrás az oldal tetejére